Vieser Oy nimittää uuden toimitusjohtajan

Vieser mukana Asta Rakentaja – Rakentamisen ja asumisen messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2.-4.2.2018
29.1.2018
Vieser tuotteille myönnetty Avainlippu-merkki
19.2.2018

Suomalaisen perheomisteisen Serres Group -konsernin tytäryhtiö Vieser Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan: Annika Jyllilä-Vertigans aloittaa tässä tehtävässä 12.2.2018. Jyllilä-Vertigansin tausta kansainvälisessä kaupassa sekä asiakaskokemuksen kristallisoimisen parissa on omiaan luotsaaman yrityksen kohti uusia avauksia. Vieseriä menestyksekkäästi aiemmin luotsannut toimitusjohtaja, Mika Hagberg, jatkaa emoyhtiön, Serres Groupin, toimitusjohtajana.

Lataa PDF

Suomalaisen perheomisteisen Serres Group -konsernin tytäryhtiö Vieser Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan: Annika Jyllilä-Vertigans aloittaa tässä tehtävässä 12.2.2018. Jyllilä-Vertigansin tausta kansainvälisessä kaupassa sekäasiakaskokemuksen kristallisoimisen parissa on omiaan luotsaaman yrityksen kohtiuusia avauksia. Vieseriä menestyksekkäästi aiemmin luotsannut toimitusjohtaja, Mika Hagberg, jatkaa emoyhtiön, Serres Groupin, toimitusjohtajana.

“Vieserin tarina on kiinnostava; samalla sekä uusi että vanha. Yrityksen itsenäinen toiminta alkoi 2016 alusta mutta liiketoiminnalla on Serres Oy:n alaisuudessa jo lähes 40-vuotiset juuret suomalaisessa osaamisessa ja innovaatiossa. Vieserin pitkäjänteinen
ja asiakaskeskeinen työ on tuottanut hedelmää ja yrityksen tulevaisuus on tyytyväisten asiakkaiden, osaavan tiimin ja toimivan oman tuoteportfolion myötä vakaalla pohjalla. Mutta meillä on ilahduttavasti tilaa kasvaa uusia asiakasryhmiä huomioiden ja heille uutta tarjoten – Uuden kulmakertoimen hakeminen kuluttajakentässä design-tarjooman myötä on meille yrityksenä erittäin mielenkiintoinen haaste. On ilo liittyä Vieser-tiimiin ja lähteä yhdessä rakentamaan uutta.” toteaa Jyllilä-Vertigans.

”Jyllilä-Vertigansilla on tähän tärkeään tehtävään hyvin soveltuva tausta kansainvälisen osaamisensa ja asiakaslähtöisyytensä kautta. Nämä osaamiset ovat elintärkeitä tulevaisuuden haasteisiin vastattaessa ja yrityksen jatkuvaa kehitystä turvattaessa. Toivotan Jyllilä-Vertigansille parhainta onnea hänen uudessa tehtävässään” toteaa Håkan Olson, Vieser Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Annika Jyllilä-Vertigans

 

Lisätietoja:

Vieser Oy, toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans, puhelin +358 400661252

Vieser on Pohjoismaiden johtava rakennusten kaivojärjestelmiä valmistava toimija.
Vieser toteuttaa märkätilan eri tarpeisiin soveltuvaa pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä
tuotesuunnittelua, joka tiivistyy kolmeen tuoteperheeseen: lattiakaivot, kannet ja
vesilukot. www.vieserprofessional.com

Serres Group on Kauhajoella 1973 perustettu perheomisteinen konserni, johon kuuluvat
emoyhtiö Serres Group Oy sekä sen tytäryhtiöt Serres Oy, Vieser Oy sekä Innokas
Medical Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 55 MEUR ja henkilöstöä yli 380.
www.serresgroup.com