Tuotteet

Vieser One alipaineventtiili
27.10.2016
Pullovesilukko
27.10.2016
Show all

Pesualtaan erikoisvesilukko, Smart Clean


LVI 5682403

Tuoteryhmä .
   
Tuotteen kuvaus

Soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Suomen rakentamismääräyskokoelman osan D1 mukaisesti.

Pesualtaan erikoisvesilukko on erinomainen tuote tiloihin, joissa on korkeat hygieniavaatimukset esimerkiksi sairaalat, koulut ja julkiset tilat.  Pesualtaan erikoisvesilukko on puhdistettavissa altaan päältä, mikä nopeuttaa ja helpottaa vesilukon puhdistustyötä huomattavasti. Allas on käytössäsi koko puhdistuksen ajan. Voit laskea vettä hanasta puhdistuksen aikana, sillä Vieser pesualtaan erikoisvesilukkoa ei tarvitse irroittaa.

Käännä tulppa auki-asentoon. Tartu tulppaan ja nosta sisäosa ylös. Puhdista nyt vesilukko altaan sisäpuolelta esimerkiksi pulloharjalla. Huuhdo allas ja vesilukko. Kierrä tulppaa 1/4 kierrosta myötäpäivään, kun haluat sulkea altaan tulpan. (Vieser pesualtaan erikoispullovesilukon puhdistusohje)

Pesualtaan erikoisvesilukossa on myös kätevä tulppa ominaisuus. Kääntämällä kantta vesilukon voi avata ja sulkea.

Pullovesilukko-osa on Vieser pesualtaan erikoisvesilukossa teleskooppinen, mikä mahdollistaa pullovesilukon säädettävyyden korkeussuunnassa aina 150-220mm asti.

Pakkaus sisältää 2-osaisen 32 mm lattiaputken ja peitelaipan.

Asennusohje:

Pesualtaan erikoisvesilukko tuotekortti

Pesualtaan erikoisvesilukko asennusohje

Vieser pesualtaan erikoisvesilukon puhdistusohje

Pesualtaan erikoisvesilukon mittakuva

Vieser Pesualtaan erikoisvesilukko tyyppihyväksyntä

               

 

 

 

Tuotteen tiedot
Vieser nr

51521

LVI-numero

5682403

Tekniset ominaisuudet

Materiaali: ABS & Polypropeeni (PP)
Väri: Valkoinen
Virtaama: 1,5 l/s

Käyttö- Huolto-ohje

Pesualtaan erikoisvesilukon puhdistaminen

Erikoisvesilukko on helppo ja nopea puhdistaa. Allas on käytössäsi koko puhdistuksen ajan. Voit laskea vettä hanasta, sillä erikoisvesilukkoa ei tarvitse irrottaa. Käännä tulppa auki-asentoon. Tartu tulppaan ja nosta sisäosa ylös. Puhdista nyt vesilukko altaan sisäpuolelta esimerkiksi pulloharjalla. Huuhdo allas ja vesilukko. Kierrä tulppaa 1/4 kierrosta myötäpäivään, kun haluat sulkea altaan tulpan.

Washbasin special water trap cleaning

Cleaning of this special water trap is quick and easy. The washbasin stays in use throughout the cleaning process. You may still pour water from the tap because you need not remove the special water trap for cleaning. Turn the washbasin plug into open position. Grab the plug and lift the inner part up. Now, clean the water trap inside the washbasin for ex. with a bottle-washing brush. Flush the washbasin and the water trap. Turn the plug 1/4 turn clockwise to close the washbasin plug.

Rengöring av vattenlås

Rengöringen är snabb och enkel. Man behöver inte demontera någonting, vattenlåset är integrerat i ovandelen av vattenlåset. Ta tag i pluggen och lyft upp. Rengör och montera tillbaka genom att avsluta med att vrida ett klockvis kvarts varv.

Pakkaus (laatikossa/lavalla)

6/108

Pakkauksen mitat

77 x 7,5 x 19 cm

Pakkauksen paino

0,5 kg

Käyttö

Soveltuu tavallisten asumisjätevesien viemäröintiin Suomen rakentamismääräyskokoelman osan D1 mukaisesti.

Pesualtaan erikoisvesilukko on erinomainen tuote tiloihin, joissa on korkeat hygieniavaatimukset esimerkiksi sairaalat, koulut ja julkiset tilat. Pesualtaan erikoisvesilukko on puhdistettavissa altaan päältä, mikä nopeuttaa ja helpottaa vesilukon puhdistustyötä huomattavasti. Allas on käytössäsi koko puhdistuksen ajan. Voit laskea vettä hanasta, sillä erikoisvesilukkoa ei tarvitse irroittaa.

Käännä tulppa auki-asentoon. Tartu tulppaan ja nosta sisäosa ylös. Puhdista nyt vesilukko altaan sisäpuolelta esimerkiksi pulloharjalla. Huuhdo allas ja vesilukko. Kierrä tulppaa 1/4 kierrosta myötäpäivään, kun haluat sulkea altaan tulpan.

Pullovesilukko-osa on Vieser pesualtaan erikoisvesilukossa teleskooppinen, mikä mahdollistaa pullovesilukon säädettävyyden korkeussuunnassa aina 150-220mm asti.

Yleiset tiedot

Pakkaus sisältää: pesualtaan erikoisvesilukon, 2-osaisen 32 mm lattiaputken ja peitelaipan.