Vieser tuotteet löytyvät MagiCAD:stä ja MagiCloudista

Vieser tuotteille myönnetty Avainlippu-merkki
19.2.2018
Vieser on mukana Rakentaja messuilla Ouluhallissa Oulussa 20.-22.4.2018
18.4.2018

Suositut MagiCAD-ohjelmistot Revitille ja AutoCADille on kehitetty rakennusteollisuuden tarpeisiin. MagiCAD- ohjelmistot ovat johtava tietomallinnusratkaisu LVIS-suunnittelussa Pohjoismaissa, Venäjällä ja Kiinassa. MagiCloud on verkkopohjainen LVIS-tietomallikirjasto, joka mahdollistaa yli miljoonan 3D-talotekniikkatuotteen selaamisen johtavilta kansainvälisiltä laitevalmistajilta. Jokainen tuote MagiCloudissa sisältää tarkat mitat ja kattavan teknisen tuotetiedon.

 

Suunnittelijat voivat nyt hakea, valita ja ladata Vieser tuotteet MagiCloudin kirjastosta jo suunnitteluvaiheessa ja siten toteuttaa realistiset LVI – suunnitelmat. AutoCAD- ja Revit-ohjelmistoja käyttävät suunnittelijat voivat ladata haluamansa ratkaisut lisätä ne kätevästi projektiinsa. Vuonna 2016 lanseerattu MagiCloud on nopeasti ottanut paikkansa kansainvälisesti LVIS-alan johtavana tietomallikirjastona ja tietomallikirjasto saavuttikin vuoden 2017 lokakuussa 150 000 käyttäjän merkkipaalun.

 

MagiCloud tuotekirjastosta löydät veloituksetta ja helposti myös Vieser tuotteet:

Vieser tuotteet MagiCloudista

 

Mikäli sinulla on MagiCAD -ohjelma, niin voit poimia tuotteita suoraan projektiin online tietokannasta käyttämällä MagiCAD Product Browseria. Voit myös ladata tuotteet omalle koneellesi helposti käyttämällä MagiCADin Check for Updates -toimintoa.

 

Iiska Kaukola-Risku
Tuotepäällikkö, Product Manager