Vieser

Vieser Oy

Me Vieserillä olemme sitoutuneet ensiluokkaiseen muotoiluun ja fiksuihin ratkaisuihin jo yli 40 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia viemäri- ja lattiakaivoratkaisuja, jotka täyttävät ja myös ylittävät niin ammattilaisasiakkaidemme kuin myös loppukäyttäjien eli kotien omistajien vaatimukset. Vieser on osa Serres Group -yritysperhettä, jonka ensimmäinen yritys on perustettu vuonna 1973. Serres Groupin liikevaihto oli noin 30 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja yritys työllisti yli 180 henkilöä.

Pohjoismainen muotoilu

Olemme suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat pohjanmaalaisessa ammattitaidossa, joten arvostamme korkeaa laatua, jota haluamme tarjota asiakkaillemme. Palkkiona vaivannäöstämme olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa ja meillä on vahva asema myös muualla Pohjoismaissa – asiakkaamme valitsevat tuotteemme yhä uudelleen ja uudelleen.

Ratkaisut, joihin voit luottaa 100-prosenttisesti

Vieser tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja kodin kaikkiin saniteettitiloihin. Panostamme vahvasti asiakaskeskeiseen tuotemuotoiluun ja käytännöllisiin, toimiviin tuotteisiin, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Vieserin laaja tuotevalikoima koostuu lattiakaivo- ja viemärijärjestelmistä sekä näihin liittyvistä monipuolisista välineistä ja tarvikkeista.

Red Dot – palkittu muotoilu

Vieserin lattiakaivotuotevalikoimaan sisältyy ainutlaatuinen ja innovatiivinen Vieser One -lattiakaivotuoteperhe. Vieser One -lattiakaivot soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin käytännöllisen muotoilunsa ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Vieser One -lattiakaivo on erittäin helppo ja nopea asentaa ja sille on myönnetty arvostettu kansainvälinen Red Dot -muotoilupalkinto.

Tyylikäs ja mukautuva

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita tarjotaksemme parhaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Vieser tarjoaa lyömätöntä laatua ja kestävyyttä. Panostamme tuotteiden muotoiluun ja pyrimme jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin.

“Markkinoiden fiksuin”

Jatkamme innovatiivisten tuotteiden kehittämistä tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat ja toimivimmat ratkaisut arkeen. Me täällä Vieserillä uskomme, että mikään ei ole mahdotonta ja että kaiken voi tehdä aina vähän fiksummin. Smart with water. Smarter with Vieser.

Serres Group